Van Primair Onderwijs tot Universiteit hebben we het over het verhogen van de opbrengsten, maar de nadruk op die cijfers maken het onderwijs er niet boeiender op. De werkdruk bij leraren / docenten neemt toe (alleen al door het administreren van al die cijfers), maar de kwaliteit van ons onderwijs wordt maar beperkt beter. We constateren dat leerlingen/studenten vaak niet actief genoeg bij lessen betrokken zijn.

Het gebruik van mindmappen in het onderwijs is een uitstekend middel om wel actieve en betrokken leerlingen/studenten te krijgen. Mindmappen past in nagenoeg elke onderwijskundige vernieuwing. Of u nu bezig bent met Meervoudige Intelligentie, Coöperatief leren, of Competentie gericht onderwijs, het gebruik van een mindmap heeft vrijwel altijd een meerwaarde.

Overweegt u eens om één of meerder workshops mindmappen in te passen in uw huidige verbetertraject.

klik op de afbeelding voor meer info

klik op de afbeelding voor meer info

Op verzoek  wordt een workshop voor u ingepast in uw onderwijskundige vernieuwing. De workshops worden bij u op school gegeven op een samen te bepalen datum. Neem voor meer informatie contact op met Robert Pastoor  of via robert@brainpartner.info

Pin It

Leave a Comment

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.