Laat mindmappen je leven veranderen !

Werkelijke verandering met deze mindmap workshops gegeven door een expert

Verbeter je leerprestaties, onthoud beter en makkelijker en leer om boeiende presentaties te geven. De workshops worden uitgevoerd door Robert Pastoor, (onderwijspsycholoog en Buzan iMindMap gecertificeerd trainer) en/of Nico Pisa (voormalig directeur basisschool). 

Aad Goedegebuur
gepensioneerd bovenschools directeur primair onderwijs

Dit is een van de beste workshops die ik ooit heb gevolgd. Goede voorbereiding en uitvoering. De workshop was interactief, effectief en van het begin tot het eind uitermate boeiend en geslaagd. Ik heb geleerd hoe ik mijn presentaties moet opbouwen en hoe ik de aanwezigen voortdurend “bij de les” kan houden. Bijzonder inspirerend! Ik ben zeer onder de indruk en kan het eenieder aanbevelen om een workshop bij Robert te volgen.

iMindMap

De beste software om te mindmappen voor thuis en op school

Gratis iMindMap for web

 iMindMap is de enige  mindmap software aanbevolen door Tony Buzan, de uitvinder van het mindmappen. iMindMap is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het functioneren van de hersenen. 
Met de unieke organische takken en ongekende mogelijkheden om informatie aan takken te koppelen is iMindMap
fantastische software om elke dag te gebruiken.

Jan Jutten
Independent Education Management Professional

Robert ken ik sinds enkele jaren; we ontmoeten elkaar regelmatig op studiedagen in het land. Ik heb hem leren kennen als een gepassioneerde werker die mensen kan binden en inspireren. Zijn kennis en vaardigheden op het gebied van mindmappen vind ik indrukwekkend: een aanrader voor elke school! Praktisch, motiverend en leerzaam. Onlangs hebben we met Natuurlijk Leren een hele dag met hem mogen werken rond iMindMap. Iedereen was vol lof over de voorbereiding, inhoud en aanpak. 

 

Deze scholen gebruiken ook iMindMap