Gratis workshop voor lerarenopleidingen


Wij vinden het nog steeds onbegrijpelijk dat er zo veel scholen zijn waar leerlingen niet mindmappen. Maar er zijn ook nog veel lerarenopleidingen die mindmappen maar beperkt gebruiken. En als er al een mindmap wordt gebruikt, is dat meestal woordweb. Wij realiseren ons echter ook dat de meeste lerarenopleidingen de kracht van mindmappen niet kennen. Daarom starten we nu een campagne om gratis met ons kennis te maken. Tijdelijk krijgen lerarenopleidingen van ons een gratis workshop aangeboden.

Onderstaand bericht gaan wij binnenkort versturen. Mocht je dit bericht lezen en denken: “Dat is iets voor ons”, neem dat contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Betere resutaten

Gratis workshop voor beter onthouden, beter leren en beter presenteren.

 

 

 

Gratis workhop voor lerarenopleidingen

In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van het hulpmiddel mindmappen. Geen wonder, want het is een fantastisch instrument om beter te onthouden, beter te leren en beter te presenteren.

 

Mindmappen leidt tot betere resultaten!

 

Wij zien echter ook veel scholen waar het mindmappen niet of slecht wordt gebruikt. Om goed met mindmappen om te kunnen gaan, moeten vaste regels zowel door de leerlingen als door de leraren worden gehanteerd. 

 

Wij hebben een workshop ontwikkeld waarbij de deelnemers in anderhalf uur deze regels leren. We doen dat in co-teaching in lestijd. Het is een workshop waarin (aanstaande) leraren zelf de regels leren, maar ook leren hoe ze dat aan leerlingen kunnen leren. Onze workshop is gebaseerd op wetenschappelijke uitgangspunten van ‘Wat werkt’ (Marzano) en de theorieën over mindmappen van Tony Buzan. 

 

Om ons te leren kennen, bieden wij u één workshop gratis aan.

De groep studenten waarbij we deze workshop uitvoeren, kent na afloop de regels en de docenten  kunnen de kwaliteit van de onze workshop beoordelen. Wij zijn er van overtuigd dat allen na afloop zeer tevreden zullen zijn. Het enige wat wij vragen is na afloop een kort gesprek met de docent en de leidinggevende.

 

Wij zouden het erg op prijs stellen als wij bij u zo’n gratis workshop mogen komen geven. 

We hopen dat u daarvoor een afspraak met ons wilt maken.


Met vriendelijke groeten,

Robert Pastoor en Nico Pisa

Neem contact met ons op via:

robert@brainpartner.info  of bel 06-45100510 / 06-28294042

Meer info over deze workshop vindt u HIER.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *