Welke workshop past bij u?

Hieronder ziet u de mogelijkheden die wij bieden. 
De basis is belangrijk. Daarom adviseer ik te beginnen met de workshop ‘Links en rechts’, waarin de regels van het mindmappen aan de orde komen.
Hierna kunt u twee kanten op: digitaal mindmappen of mindmappen toepassen.
Ons aanbod is altijd op maat. Stel uw vraag via het pictogram. 
U krijgt z.s.m. antwoord.

Links en rechts

De kracht van mindmappen

Leer de beginselen van het mindmappen en vergeet ze nooit meer. Ontdek hoe mindmappen werkt en hoe je het kunt gebruiken om beter te onthouden en je creativiteit, productiviteit en efficiëntie te vergroten.

 

iMindMap

 

iMindMap zilver

basisvaardigheden

Leer op een goede en snelle manier een mindmap maken op de computer met iMindMap.

iMindMap goud

detail vaardigheden

Na deze intensieve training van een hele dag, bent u in staat leerlingen en collega’s te helpen bij het mindmappen met iMindMap.

Begrijpend luisteren / lezen met mindmappen

 

Robert Pastoor en/of Nico Pisa nemen de leraren van de groepen 1 en 2 mee in een workshop waarin u leert hoe u begrijpend luisteren kunt versterken voor de leerlingen in uw groep.

 

In een co-teachende setting geven Robert Pastoor of Nico Pisa een les  in uw eigen lokaal met uw eigen leerlingen.
(groepen 3 t/m 8 en 1 en 2 VO)
Die les gaat over begrijpend lezen waarbij we mindmappen gebruiken. 

Workshop succesvolle presentaties

Met behulp van de Most Important Graph in the World

U geeft regelmatig presentaties – ook uw lessen zijn eigenlijk presentaties. Toch valt het niet mee uw publiek (leerlingen) bij de les te houden. Veel van wat u zegt is al direct na de presentatie vergeten.

Tony Buzan heeft een boek geschreven The Most Important Graph in the World. Daarin beschrijft hij hoe we succesvollere presentaties kunnen geven. Hij baseert dat op kennis die hij heeft over het brein.

Dit hoofdstuk is door Robert Pastoor vertaald naar een workshop waarin u in ongeveer 2 uur uw eigen presentaties verbetert.

Samenvatting van de mogelijkheden

Wij maken altijd een aanbod voor u op maat.

Wij vinden het belangrijk dat onze activiteiten goed aansluiten bij uw wensen. Samen met u kijken we wat u al doet en hoe onze gastlessen daar het beste inpassen. We kijken in welke groepen activiteiten ondernomen gaan worden en wanneer we dat doen. Dit gebeurt altijd in overleg met u.