Atelier iMindMap op 1 februari @MHRadvies


Op woensdag 1 februari zal bij MHR te Gouda een mindmap event gehouden worden.
Klik HIER voor alle informatie.

Eén van de ateliers op 1 februari zal gaan over iMindMap van Tony Buzan. iMindMap is DE software om goed mee te kunnen mindmappen.

iMindMap Basic

Er is veel software voor mindmappen op de markt en er is ook veel gratis, maar er is nauwelijks mindmap software waar de takken organisch weergegeven worden. Meestal zijn het strakke lijnen met weinig kleur. Strakke lijnen horen bij structuur en dat zit in de linker hersenhelft. Kleur, vorm, beweging, beelden en creativiteit zitten in de rechter hersenhelft. Dat zit wel in iMindMap. Daarom is iMindMap zo goed. iMindMap is niet voor niets afkomstig van ThinkBuzan. Tony Buzan wordt gezien als de uitvinder van het mindmappen.

In het atelier krijgen zowel beginners als gevorderde iMindMap gebruikers een korte instructie. Daarna kunt u aan de slag met een passende opdracht. Wilt u op 1 februari iMindMap Basic GRATIS op uw laptop zetten, neem uw laptop dan mee. Binnen 10 minuten staat het er op en kunt u er – blijvend (geen 7 dagen) – mee aan de slag.

Kunt u niet wachten, klik dan op bovenstaande banner op Download FREE. U gaat dan rechtstreeks naar de website en kunt iMindMap direct downloaden. U moet wel registreren, maar het is écht helemaal gratis.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *