iMindMap 6.2 komt er aan


Zo goed als klaar…
Na vele uren werk en een aantal slapeloze nachten leggen de medewerkers van ThinkBuzan op dit moment de laatste hand aan iMindMap 6.2. De 6.2-update is gratis voor alle gebruikers die op dit moment gebruik maken van de iMindMap 6 software.
Alle functies zijn ontworpen om het er nog mooier te laten uitzien, dus we hopen dat u ervan zult genieten!

NIEUW Social Sharing
Als iMindMap 6.2 klaar is kunt u met één druk op een knop uw MindMaps via Twitter en Facebook delen. Met de nieuwe “social sharing” functie in iMindMap 6.2 kunt u een MindMap klaarzetten en direct versturen naar het sociale netwerk van uw keuze.
Eenvoudiger kan niet!

Social-Sharing

NIEUW Online Viewer
Voor iedereen die heeft gevraagd naar een mogelijkheid om een interactieve MindMap online met anderen te kunnen delen; hier is het antwoord! U kunt straks een ​​unieke link naar uw MindMap met anderen delen en gebruik maken van de nieuwe viewer. Bewegen, samenvouwen en uitvouwen van takken kan in deze viewer en u kunt zelfs de html-code krijgen die het mogelijk maakt ​​om een MindMap in uw eigen website in te sluiten. (embedden)

Public-Sharing

NIEUW Presentation Mode Audio Notes *
Geluidsfragmenten gebruiken is erg leuk, maar niet echt nieuw voor de ervaren iMindMapper. Maar vanaf nu werkt het ook in de presentatie-modus
U kunt een iMindMap presentatie zo instellen, dat wanneer u op Afspelen klikt, u de presentatie automatisch ziet afspelen met volledig gesynchroniseerd geluid.
Leun achterover, relax en laat de presentatie het werk doen. U kunt de presentatie zelfs exporteren als een video.

audio2

NIEUW Box Branch en Shapes * en Kleuren
U kunt nu kiezen uit 16 verschillende vormen takken en ze iedere kleur die u maar wenst geven. iMindMap 6.2 zal bovendien 11 verschillende vormen Flowcharts hebben, dus u kunt ze net zo op maat maken als u wilt en ervoor zorgen dat ze er echt uit springen.

box_branch_shapes

NIEUW 3D-beelden * en Centrale-ideeën
Waar zou een iMindMap-update zijn zonder een pakhuis vol met nieuwe beelden en centrale ideeën? De Ontwikkelings- en Creatieve Media teams hebben ervoor gezorgd dat u nu nog meer keuze hebt bij het MindMappen in drie dimensies.

Al deze functies zullen binnenkort beschikbaar komen. Houd dus uw mailbox in de gaten voor meer informatie over de release van iMindMap 6.2. Als u besluit iMindMap 6 nu te kopen, dan krijgt u als 6.2 wordt vrijgegeven krijgt u de update gratis.
* Geselecteerde functies zijn alleen beschikbaar in iMindMap 6 Ultimate.

central_ideas_1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *