Workshop mindmappen met leerlingen / studenten


Steeds vaker worden mindmappen gebruikt met leerlingen / studenten. Eigenlijk zouden ze een keer de regels moeten leren en we willen graag dat ze kunnen mindmappen op de computer. Na deze workshop kunnen ze dat!

mindmappen met leerlingen

De workshop duurt 1,5 uur. Het doel is dat ze de vijf belangrijkste regels van het mindmappen kennen. Ze hebben enkele toepassingsmogelijkheden gezien en ze kunnen een eenvoudige mindmap met de computer maken. Daarvoor gebruiken ze de  – blijvend – gratis software iMindMap Basic.

De leerlingen / studenten gaan aan de slag met mindmappen op papier en – als er voldoende computers zijn – gaan ze ook zelf een mindmap maken op de computer.

De workshop kan op uw school uitgevoerd worden. We willen graag een klaslokaal opgesteld in groepjes. Alle middelen en materialen nemen wij mee. We hebben ook een trainingslocatie in Gouda en Zoetermeer. U kunt ook daar naar toe komen.

De kosten van een workshop zijn € 500,- (exclusief reiskosten) Een tweede workshop op hetzelfde dagdeel kost € 250,-  en een derde workshop is € 125,-  Die tweede of derde workshop kan ook voor het team zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *