Op zaterdag 5 april 2014 kan je GRATIS deelnemen aan een workshop mindmappen. Deze zal plaatsvinden tijdens een event – De O-factor – dat in het teken staat van talent in het onderwijs. De dag wordt georganiseerd door CNV Onderwijs.

Klik op de afbeelding voor meer info

Klik op de afbeelding voor meer info

Deelname is voor iedereen in het onderwijs GRATIS.

Klik voor meer informatie op bijgaande afbeelding.

 

 

De workshop mindmappen vindt alleen plaats in Vlaardingen ( Zuid-Holland). In de workshop mindmappen maak je op een inspirerende manier kennis met mindmappen. Je maakt zelf een mindmap en je leert de vijf belangrijkste kenmerken van een goede mindmap. Bovendien krijg je een demonstratie van iMindMap, de beste en gebruiksvriendelijkste software voor mindmappen. Je krijgt informatie hoe je na vandaag gratis aan de slag kan met iMindMap en je kan afspraken maken om een vergelijkbare workshop in jullie team te houden.

Tijdens deze dag kan je  ook andere workshops bezoeken zoals Coachen mediation, het Intervisiespel en vele andere workshops. ( zie overzicht  )

Kortom, CNV Onderwijs komt naar je toe met de O-factor, kom jij naar Vlaardingen voor o.a. de workshop Mindmappen. Je bent van harte welkom.

Klik hier op in te schrijven

Klik op dit formulier om naar de website te gaan

Pin It

Leave a Comment

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.