Win een licentienummer voor iMindMap 8 Ultimate.


Iedereen die zich voor 1 oktober aanmeldt op mijn nieuwe website, maakt kans om een licentienummer voor iMindMap 8 Ultimate te winnen.

Maak je geen zorgen over een enorme hoeveelheid nieuwsbrieven. Dat gaat net gebeuren. Ik wil graag weten wie serieus belangstelling heeft om af en toe nieuws over mindmappen te ontvangen. Wil je wel winnen, maar daarna geen berichten meer ontvangen, dan kan je je in oktober gewoon weer uitschrijven. Natuurlijk hoop ik dat je even blijft zodat je wat meer te weten komt over mindmappen en het zelf ook gaat/blijft mindmappen.

Aanmelden kan met de knop onderaan op mijn nieuwe website:

www.brainpartner.nl

De winnaar wordt in het eerste weekend van oktober bekendgemaakt.


2 responses to “Win een licentienummer voor iMindMap 8 Ultimate.”

  1. Ik vond het erg leuk om te doen en ik wist eerst niet hoe je het moest doen, maar nu weet ik het wel. Ik wist eerst niet dat er ook regels voor waren maar nu ken ik ze uit mijn hoofd.

    • Beste Roxanne,
      Dank je wel voor je reactie. Jij vond de workshop leuk, maar wij vonden het ook leuk, vooral omdat jullie zo goed meededen. Ik denk dat je die vijf regels nu nooit meer vergeet. Ik wens je veel plezier met mindmappen in de klas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *