“Waanzinnig leuk en leerzaam”


Dit is een uitspraak van één van de leraren waarbij we afgelopen dagen de workshop oriëntatie mindmappen ( ‘links en rechts’ ) hebben gegeven.

Juf Esther: “Waanzinnig leuk en leerzaam, volgende week meteen gebruiken bij het natuur werkstuk van de kinderen van groep 7b!”

En wat te denken van de reactie van Feline:

Ik vond het echt super leuk en ook handig. Eerst dacht ik van waar heeft hij het over maar nu ken ik echt allllllleees uit mijn hoofd.
Ik vond het ook heel erg leerzaam.
Het was erg leuk en dankzij u hebben wij helemaal niet gewerkt we zouden taal en rekenen gaan doen maar nu niet meer het enige wat we hebben gedaan is eten en drinken en natuurlijk mindmappen maken.
Van mij krijgt u een 10 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dank u wel voor deze aller leukste les van mijn leven
ik ga hem zo vaak mogelijk gebruiken als ik kan
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Hieronder de reactie van alle leerlingen en leraren:

Created with Padlet

Wij nodigen u uit om uw vragen en opmerkingen hieronder toe te voegen.

 

 


6 responses to ““Waanzinnig leuk en leerzaam””

  1. Het waren leuke, handige lessen en ik ga dit zeker echt gebruiken. Het was echt geweldig maar een beetje langdradig op sommige momenten. Het leukste vond ik zelf proberen om een mindmap te maken.

  2. Het was een hele leuke les vond ik. Ik vond het ook heel leerzaam om te doen. Ik ga het denk ik vaker gebruiken bij dingen bijvoorbeeld bij een spreekbeurt of een werkstuk , huiswerk en allemaal anderen dingen. Ik vond wel dat jullie iets minder streng mogen zijn en ik hoop dat we nog een keer misschien zo’n les krijgen want ik vond het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.

  3. Ik vond het mindmappen heel erg leuk dat de 2de les ging over begrijpend lezen dat vond ik bijzonder en ook erg leuk daar buiten waren de meesters aardig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *