Modellessen begrijpend lezen met behulp van mindmappen


Maakt u zich ook zorgen over de opbrengsten van begrijpend lezen bij u in de klas? Heeft u ook genoeg van al die workshops, trainingen, cursussen die allemaal veel te theoretisch zijn en veel te veel van uw kostbare tijd opeisen?

Wilt u echt iets gaan doen aan kwaliteitsverbetering, lees dan verder.

Wij komen naar u toe!

Modellessen begrijpend lezen

Op uw school komt Robert Pastoor of Nico Pisa een les van 1,5 uur geven in uw eigen lokaal met uw eigen leerlingen. Die les gaat over begrijpend lezen en u kunt kiezen uit vijf mogelijkheden:

MINDMAPPEN_BEGRIJPEND_LEZEN

De lessen begrijpend lezen kunnen worden gegeven op alle niveaus ( groep 2 – 8) en ook in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Hoe gaat dat dan?
U kunt zich aanmelden in de webwinkel van Brainpartner of u belt of mailt. Afhankelijk van uw wens doen wij een telefonische of persoonlijke intake. Daarin bespreken we uw beginsituatie en uw wensen, en vervolgens maken we afspraken. Niet alleen rondom datum en tijd, maar ook inhoudelijk. Het grootste deel van de voorbereiding doen wij. Alleen als u helemaal geen ervaring met mindmappen hebt, dan adviseren wij u vooraf een leuk en eenvoudig boekje te lezen.  Op de dag van de uitvoering staan we samen met u voor uw leerlingen.

Het is ook mogelijk om eerst een modelles mindmappen te geven.

Wij hebben onze lessen opgebouwd met diverse elementen uit ‘ Wat werkt’  van Marzano.
We houden de doelen, zowel voor u als voor de leerlingen, strak in de gaten. Uiteindelijk zijn de leerlingen na deze modelles in staat om er verder mee aan de slag te gaan.

Vervolgens kunt u niet alleen uw leerlingen, maar ook uw collega’s ondersteunen. U kunt na de modelles gratis gebruik maken van alle bijbehorende lesmaterialen.

Wat kost het?
De kosten voor zo’n modelles zijn inclusief btw € 250,- De intake, voorbereiding, materialen en reistijd zijn daarin opgenomen. Reiskosten zullen wij wel berekenen.

Op een hele dag zouden er drie modellessen gegeven kunnen worden.

 

Meer info / aanmelden
Heeft u er zin in, ga dan naar de webwinkel van Brainpartner en meld u aan.

We hebben dan uw informatie en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook mailen ( robert@brainpartner.info) of bellen: 06-45100510

Wij hebben er zin in, u ook?

Robert en Nico

Robert

Foto-NICO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef het goede antwoord. (beveiliging tegen spam) *