Brainpartner is een eenmanszaak door mij opgestart in mei 2010.

Mijn naam is Robert Pastoor,
geboren op 19 augustus 1959 te Eindhoven.
Ik ben onderwijspsycholoog; afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg.

Al jaren werk ik met plezier bij MHR, een onderwijsadviesorganisatie in Gouda. Daar ben ik accountmanager en vakgroepleider rekenen.

Sinds een aantal jaar ben ik in aanraking gekomen met mindmappen. Ik kende dit al veel langer, maar was er niet echt mee bezig. Ik ben in contact gekomen met Ruud Rensink die mij hierbij heeft geholpen.Ik ben begonnen met mindmaps te maken, en pas dit nu dagelijks toe. Uiteindelijk is het een uit de hand gelopen hobby. Inmiddels ben ik reseller voor iMindMap  van ThinkBuzan. Ik geef trainingen aan scholen hoe zij het beste om kunnen gaan met mindmappen voor zichzelf en voor kinderen.

Inmiddels weet ik  veel over het mindmappen, en ben ik er erg veel mee bezig. Ik probeer mensen bij te brengen dat iemand door middel van MindMappen, nieuwe dingen heel gemakkelijk kan leren, onthouden en vooral ook kan reproduceren. Dit hoeft natuurlijk niet alleen met leren te maken te hebben, maar kan ook in persoonlijke sfeer. Bijvoorbeeld het in kaart brengen van financiën of bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Kijkt u gerust eens rond op deze blog, maar kijk ook zeker op mijn website: www.brainpartner.nl

Als u nog vragen hebt, ben ik altijd bereid om u te helpen!

Met creatieve mindmap groeten,
Robert Pastoor

 

De symboliek van mijn huisstijlkleuren:

1.   Magenta: Motivatie, bemiddeling, raad. Energie, intuïtie en daadkracht. Leiding, verandering en passie.

2.   Oranje: Humor, positiviteit en invoeling. Samen, luisteren en begrip. Creativiteit, speelsheid en plezier.